Vivacare Mel

  • Sårvårdsset med steril medicinsk kastanjehonung
  • Avsett för vård och behandling av små sår (både akuta och kroniska), samt infekterade och djupa sår
  • För hela familjen

Fuktiga, varma miljöer...

Skadliga mikroorganismer trivs som allra bäst i fuktiga, varma miljöer, såsom simhallar, omklädningsrum och duschar och kan där spridas mellan personer.

...och svettiga skor

Täta skor eller strumpor som får fötterna att bli svettiga är andra exempel på ställen där svampen trivs.

Påvisat effektiva

CuraFoot-produkterna är effekttestade enligt de europeiska standarderna EN 1650 och EN 13624 med 99,99% påvisad svampdödande verkan på dermatofyten Trichophyton rubrum, som är den vanligaste orsaken till både fot- och nagelsvamp.

Profylaktisk behandling och desinfektion

CuraFoot Antiseptiskt fotbad kan användas för att förebygga att befintlig infektion sprider sig till icke-infekterade områden eller för att förhindra att man drabbas av infektion, t.ex. för personer vars familjemedlemmar har fot-/nagelsvamp. CuraFoot Svampdödande spray används för att desinficera fötter, naglar, skor och ytor och lämpar sig extra väl i samband med besök i delade offentliga miljöer såsom omklädningsrum och duschar på gym och simhallar.

Produkter

 

Vivacare Mel

  • Sårvårdsset med steril medicinsk kastanjehonung i tub och sterila kompresser
  • Förebygg infektion eller spridning av befintlig infektion
  • Finns i två storlekar

Beskrivning: CuraFoot Antiseptiskt fotbad används för profylaktisk behandling av fot- och nagelsvamp. När pulvret löses i vatten bildas ett aktivt syre verksamt mot dermatofyten Trichophyton rubrum, som är den vanligaste orsaken till både fot- och nagelsvamp. CuraFoot kan användas för att förebygga att befintlig infektion sprider sig till icke-infekterade områden eller för att förhindra att man drabbas av infektion. Effekttestad enligt EN 1650 och EN 13624 med 99,99% svampdödande verkan.


Artikelnummer: 13101/13102
Innehållsmängd: 1st 20g tub; 15st kompresser
Klassning: Medicinteknisk produkt (klass IIb)
Hållbarhet:
5 år

Innehåll: Natriumperkarbonat (Sodium Carbonate Peroxide)
Effekttestad enligt: EN 1650 och EN 13624 (på Trichophyton rubrum, kontakttid 15 min, temp. 37°C, under rena och smutsiga förhållanden med 99,99% svampdödande verkan)

Läs bruksanvisningen före användning


Kontakta oss

Aktiebolaget Atoma
Vargmötesvägen 2D
186 30 Vallentuna
Tel: 08-59076000
Fax: 08-59076050
info@atoma.se

Om oss

Atoma är ett familjeföretag grundat 1930. Under drygt 90 års tid har vi varit verksamma som apoteksleverantör, med huvudfokus att marknadsföra och sälja unika hälsofrämjande produkter inom en rad olika områden.

Snabblänkar