Sortimentsöversikt

 

Produktpolicy

Atomas ambition är att enbart tillhandahålla produkter av högsta kvalitet, effekt och säkerhet, vilket vi uppnår genom att arbeta med produkter baserade på väl dokumenterade råvaror som är producerade enligt kontrollerade och certifierade tillverkningsprocesser samt genom att noggrant följa de myndighetskrav som ställs på våra produkter och oss som företag.

Behandlingsområden & produkter

Nästäppa

Oleum Basileum®


Det naturliga valet i förkylningstider sedan 1930. Lindrar upplevelsen av nästäppa genom att ge en kylande och uppfriskande effekt som påverkar känslan av luftflöde i näsan. Enbart naturliga ingredienser från välgörande eteriska oljor. Finns i två smarta format, olja och inhalator.

Sårvård

BloodSTOP®


BloodSTOP® är en steril sårkompress av naturlig bomullscellulosa, anpassad till de allra vanligaste typerna av blödningar såsom skärsår, skrapsår och näsblödningar. Väven stoppar blödningen snabbt och kan anpassas genom att klippas, vikas och appliceras i ­flera lager.

Hygien & smittskydd

Proignaz®


Proignaz® erbjuder ett innovativt produktkoncept speciellt framtaget för att underlätta en hygienisk vardag. Konceptet består av en unik 3-stegsserie byggd kring områdena rengör, desinficera och vårda. Proignaz® desinfektionsprodukter i smarta sprejformat är effekttestade mot höljeförsedda virus, bakterier och jäst.

Fotvård

CuraFoot


Produktserie fokuserad på fothygien bestående av antiseptiskt fotbad för profylaktisk behandling av fot- och nagelsvamp samt svampdödande spray för desinfektion av fötter, naglar, skor och ytor. Båda produkterna är testade enligt EN 1650 och EN 13624 med 99,99% verkanseffekt på dermatofyten Trichophyton rubrum, den vanligaste orsaken till både fot- och nagelsvamp.

Mills


Fothälsofrämjande produkter byggda på lång erfarenhet och gedigen kunskap inom fothälsa, noggrant utvalda i samarbete med fotvårdsspecialister. Produkterna kännetecknas av högkvalitativa materialval och inkluderar några av de mest använda och rekommenderade produkttyperna för att både förebygga och behandla olika fotproblem. Sortimentet delas in i kategorierna Skydda, Korrigera och Vårda.


Kontakta oss

Aktiebolaget Atoma
Vargmötesvägen 2D
186 30 Vallentuna
Tel: 08-59076000
Fax: 08-59076050
info@atoma.se

Om oss

Atoma är ett familjeföretag grundat 1930. Under drygt 90 års tid har vi varit verksamma som apoteksleverantör, med huvudfokus att marknadsföra och sälja unika hälsofrämjande produkter inom en rad olika områden.

Snabblänkar